Gerealiseerde projecten

 

Grindzuigerstraat 22, Almere-Buiten

(bedrijventerrein Poldervlak).

Dit bedrijfspand is in eigen beheer door NR Vastgoed ontwikkeld voor verhuur in de vrije markt. Het object kenmerkt zich door hoogwaardige materiaaltoepassing, goede isolatie (gehele pand is op kantoor niveau), uitgebreide infrastructuur, kantoren voorzien van klimaatregeling door middel van luchtwarmtepomp. Het pand is zowel aan voor- als achterzijde bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het pand is ontwikkeld voor hoogwaardige industriële activiteiten. Het is momenteel verhuurd aan een farmaceutische instelling.

 

Randstad 22-04, Almere-Stad.

(Randstad)

Een multifunctioneel pand met kantoor en bedrijfsruimte is verhuurd aan een sales- en distributiebedrijf in de medische sector.


Giraffeweg 2, Almere-Buiten.

De begane grond is verhuurd aan een praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur, de etage is verhuurd aan een groothandel in haarcosmetica.


Traa 15 Voorthuizen.

Kantoor NR Vastgoed b.v.

Een herontwikkeling van een ruimte die in het verleden als stal in gebruik is geweest. De spanten en het dak zijn vernieuwd, het buitenste spouwblad is aangepast. Het pand is voorzien van een geïsoleerde binnenschil waardoor volstaan kan worden met laag temperatuurverwarming en passieve koeling met behulp van een warmtepomp.